مشخصات شغلی و حقوق و دستمزد یک تحلیلگر کسب و کار


تحلیلگران حرفه ای کسب و کار مسئول بهبود رقابت پذیری و عملکرد شرکت بر اساس طیف وسیعی از معیارها هستند. آنها اغلب در یک زمینه خاص، مانند مدیریت موجودی، ساختار تکنولوژی، ساختار شرکت – یا در صنعتی مانند مراقبت های بهداشتی یا فناوری اطلاعات، در میان سایر موارد، تخصص دارند. تحلیلگران کسب و کار هم ممکن است بر تیم ها نظارت کنند و هم می توانند به طور مستقل برای حل مشکلات و رفع چالش ها فعالیت نمایند. در محیط کسب و کار پیچیده و جهانی امروزی، شرکت ها به طور مستمر به مهارت های این متخصصان برای دستیابی به مزیت رقابتی و حفظ آن نیاز دارند. تحلیلگران کسب و کار ملزم به داشتن دانش و مهارت های تجاری جامع هستند که می توان آن را از طریق دریافت مدرک لیسانس در رشته مدیریت بازرگانی به اضافه داشتن تخصص در مدیریت (MBA) به دست آورد.

چشم انداز شغل

بر اساس گزارش اداره آمار کار ایالات متحده (BLS)*، انتظار می رود استخدام تحلیلگران مدیریت – از جمله تحلیلگران کسب و کار – از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۸ به میزان ۱۴ درصد رشد داشته باشد که بسیار سریعتر از میانگین محاسبه شده برای سایر مشاغل است.

حقوق احتمالی

گزارش های BLS در می ۲۰۱۸ نشان داد که درآمد متوسط ​​​​برای انواع تحلیلگران از جمله تحلیلگران کسب و کار، ۸۳۶۱۰ دلار است. این در حالی است که ۵۰ درصد میانی بین ۶۰۹۵۰ تا ۱۰۹۱۷۰ دلار درآمد داشته اند. حقوق ۱۰ درصد پایینی حدود ۴۸۳۶۰ دلار بود و از طرفی ۱۰ درصد بالایی درآمدی بالغ بر ۱۵۲۷۶۰ دلار داشته اند.

تحلیلگران کسب و کار چه کاری انجام می دهند؟

تحلیلگران کسب و کار که به عنوان مشاورانی مستقل کار می کنند و یا توسط سازمان های بزرگ استخدام می شوند، تخصصی را که برای شرکت ها در هر نوع و اندازه ای بسیار مورد نیاز است به ارمغان می آورند. ارزیابی و حل چالش ‌های کسب ‌و کار، امتیاز قوی این متخصصان است. برای انجام این کار، آنها اطلاعاتی را جمع‌آوری، بررسی و تجزیه و تحلیل می‌کنند که آنها را قادر می‌سازد توصیه‌های درستی ارائه دهند.

تحلیلگران کسب و کار ممکن است در تلاش برای یافتن شیوه های جدید برای کنترل هزینه‌ها، افزایش کارایی یا بهبود فروش، درباره شرکت ‌ها و صنایع دیگر نیز تحقیق نموده و دستورالعمل‌ های عملکردی را مقایسه و اندازه‌گیری نمایند. آنها معمولاً گزارش هایی تهیه می کنند و طی آن یافته ها و توصیه های خود را به طور خلاصه عنوان می نمایند و همچنین ممکن است تجزیه و تحلیل خود را در جلسات سطح بالا به مدیریت اجرایی ارائه دهند.

تحلیلگران کسب و کار اغلب در یک صنعت خاص مانند صنعت مخابرات یا انرژی تخصص دارند یا ممکن است در زمینه خاصی از کسب و کار مانند بازاریابی، منابع انسانی یا مدیریت زنجیره تامین کار کنند. دیگر تحلیلگران – به ویژه آنهایی که برای شرکت های کوچکتر کار می کنند – ممکن است به عنوان متخصصان عمومی خدماتی را ارائه دهند. در تمام زمینه ها و شاخه ها، وظیفه این متخصصان تعریف یک مشکل، جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل داده‌های مربوط به آن، ارزیابی فرآیندها و روش های اجرایی شرکت و در نهایت توصیه و به کارگیری استراتژی‌هایی است که برای حل آن مسئله طراحی شده‌اند.

اکثر تحلیلگران کسب و کار در دفاتر شرکت ها کار می کنند. ممکن است از آنها خواسته شود که به سایر مراکز محلی، منطقه ای یا بین المللی سفر کنند و در کنفرانس ها و جلسات خارج از محل شرکت نمایند. تحلیلگران کسب و کار معمولاً به طور استاندارد در هفته ۴۰ ساعت کار می کنند اما ممکن است گاهی اوقات ساعات انعطاف پذیر و اضافه کاری نیز مورد نیاز باشد.

چگونه تحلیلگر کسب و کار شویم

اکثر کارفرمایان از تحلیلگران کسب و کار می خواهند که حداقل مدرک لیسانس در یکی از رشته های مدیریت، مهندسی صنایع یا فناوری اطلاعات داشته باشند. برخی ترجیح می دهند نامزدهایی را با مدرک تحصیلات تکمیلی یا تخصص استخدام کنند. برای دستیابی به موقعیت‌های پردرآمد در شرکت‌های پرمخاطب، کاندیداها معمولاً به تجربه صنعتی گسترده یا مدرک کارشناسی ارشد نیاز دارند.

برای افرادی که مایلند به عنوان یک تحلیلگر کسب و کار شروع به کار کنند، اولین قدم می تواند دریافت مدرک لیسانس به همراه تخصص در زمینه مدیریت (MBA) باشد. دوره های آموزشی مرتبط معمولاً شامل رفتار و توسعه سازمانی، اصول بازاریابی، آمار و مدیریت کیفیت مستمر است.

کارفرمایان می توانند مطمئن باشند که فارغ التحصیلان رشته مدیریت ( و یا MBA) قادرند:

  • از طریق تئوری های سازمانی و رفتاری مورد قبول صنعت در جهت ایجاد تغییر در محیط کار موثر باشند.
  • از تکنیک های کمی برای تجزیه و تحلیل داده ها و تصمیم گیری ها استفاده کنند.
  • روش های حل مسئله را در هر محیطی پیاده سازی نمایند.
  • مهارت های تجاری بین المللی از خود بروز دهند.
  • برای موفقیت در قامت یک تحلیلگر کسب و کار از مهارت ها و دانش پیشرفته خود استفاده نمایند.

بسیاری از کارفرمایان فرصت هایی را برای ادامه تحصیل ارائه می دهند. این امکان وجود دارد که با مدرک لیسانس یک موقعیت ابتدایی کسب کنید و از کمک شهریه برای پرداخت هزینه مدرک کارشناسی ارشد خود استفاده نمایید.

آیا شغل تحلیلگر کسب و کار برای شما انتخاب خوبی است؟

موقعیت تحلیلگر کسب و کار می تواند برای افراد خودانگیخته با مهارت های تحلیلی قوی مناسب باشد. سایر ویژگی های مهم عبارتند از: مهارت های ارتباطی عالی نوشتاری و کلامی به علاوه توانایی خوب کار کردن با کارکنان در تمام سطوح سازمانی. مدرک لیسانس در مدیریت یا MBA می تواند به شما کمک کند تا تخصص لازم را برای راه اندازی حرفه تحلیلگر کسب و کار موفق فراهم نمایید.

در حال توجه داشته باشید که پیش‌بینی ‌های بلندمدت ملی ممکن است شرایط اقتصادی یا شغلی محلی یا کوتاه‌ مدت را منعکس نکنند و نتوانند رشد واقعی شغل را تضمین نمایند. دارا بودن مدرک یا گواهی های مرتبط، نتایج شغلی یا میزان حقوق را تضمین نمی کنند. دانش جویان می بایست تحقیقات مستقلی را برای دریافت اطلاعات خاص شغلی انجام دهند.

منبع:

https://www.floridatechonline.com/blog/business/business-analyst-career-and-salary-profile/

مقالات

تحلیلگر کسب و کارحقوقدستمزدمشخصات شغلی

۱ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *